goedkoop sloep huren bij lekker weer

Betaalbaar sloepen huren, ervaar rivier De Linge.

Langs de Linge bevinden zich pittoreske, historische dorpen en stadjes, middeleeuwse dijken, oude forten, kastelen, landgoederen en boomgaarden. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten deze Lingeroute met een stralende glimlach ervaart!

Doordat wij zelf onze stevige huursloepen hebben ontworpen hebben wij rekening gehouden met extra comfort. Zo zijn de sloepen lekker ruim opgezet, heeft u altijd extra beenruimte en kan er zelfs een BBQ mee aan boord. Reserveer hieronder uw gewenste sloep. Kies uit onze ruim opgezette #lingesloepen voor maximaal 16 gasten. Of neem contact op voor uw gepersonaliseerde mogelijkheden.

Betaalbare arrangementen

sloepverhuur bedrijfsuitje personeelsfeest verjaardag op het water linge leerdam

Bent u toe aan een compleet verzorgd bedrijfsfeest of wilt u uw (klein)kinderen verrassen met een avontuurlijk dagje op het water? Onze #Lingesloep-arrangementen bieden uitkomst! Een uniek dagje in de natuur, samen met vrienden, familie of collega's. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Lingesloep boeken tot 16 PERSONEN

goedkoop sloep huren lingesloep noord-brabant

Écht kennismaken met de rivier De Linge? Dat doet u op een ruime Lingesloep! Comfortabel genieten op het water en in de ongerepte Nederlandse natuur. Een origineel én onvergetelijk dagje uit :)

Betaalbare vaarvakanties op een yacht

Krijgt u geen genoeg van het water? Dat begrijpen wij. U kunt bij Yachtcharter Huibers terecht voor bootverhuur.
Met ons familiebedrijf laten wij u graag kennis maken de vrijheid op het water.